top of page

Inspiratie

Nurture your soul

Geweldig communiceren.jpg

Sonja Zwart leerde me veel over verbindend, geweldig te communiceren. Haar podcast is het echt waard om te beluisteren. Zeer toegankelijk en vol levenslessen. 

Over scherven en geluk.jpg

Naomi Geens is een ware inspiratiebron om je niet schuldig te hoeven voelen over je scheiding en hoe zij dit heeft kunnen ombuigen naar schervengeluk. Niet elke scheiding hoeft een vechtscheiding te worden en het is écht wel oké om nog een goede verstandhouding met de papa van je kinderen te hebben. 

De Keuze Edith Eva Eger.jpg

Edith Eva Eger overleefde een concentratiekamp door élke dag opnieuw de keuze te maken om dit te willen overleven. Het zet alles scherp waar het echt om gaat in het leven.
Een diepe buiging voor deze sterke vrouw!

De Kracht van het Nu Eckhart Tolle.jpg

Eckhart Tolle brengt je met dit boek keer op keer in het 'nu'. Welke drama je ook hebt beleefd die dag, lees enkele pagina's en je bent weer helemaal hier, waar het écht toe doet. 

De Fontein.jpg

Al heel mijn leven op zoek naar mijn plaats in dit leven, mijn plek. Els van Steijn duidt je op het belang van je plek in te nemen binnen je familiesysteem en hoe dit zich vertaalt in je hele zijn, je hele leven. Dit boek was een hele openbaring en gaf me opnieuw veel antwoorden. 

Kies het leven dat je wilt.jpg

Dit boek geeft me dagelijks een 'heads up' en inspiratie voor de dag. Je kan écht elke dag opnieuw zoveel keuzes maken. In de eerste plaats keuzes voor jezelf. Tal Ben-Shahar gebruikt zeer begrijpbare taal om zeer diepgaande levenswijsheden mee te geven met telkens een voorbeeld uit zijn eigen ervaringen. 

bottom of page