top of page
IMG-20230226-WA0029.jpg
20220904_133325.jpg

OVER MIJ

Als kind had ik één droom:

trouwen met dé liefde van mijn leven en kinderen krijgen voor mijn dertigste.

Maar het leven had andere plannen voor mij en al snel besefte ik dat mijn eigenwijze pad van bewustzijn en zelfontwikkeling was wat ik echt wilde bewandelen.

 

Het was een pad dat moed vereiste, met onverwachte bochten hier en daar, maar het gaf me ook een thuis en de tijd en ruimte om mezelf te ontdekken. Ik voelde me bevrijd.

In mijn zoektocht naar antwoorden op mijn vragen, zocht ik vaak in het verleden of de toekomst. Maar ik ontdekte dat het enige wat er echt toe doet, is wat er zich nu afspeelt. Het is het enige waar we onmiddellijke impact op hebben en waar we steeds opnieuw een keuze kunnen maken.

En hoe fantastisch is het dat we elke dag opnieuw die keuze kunnen maken?

Deze foto vat alles samen: ik, helemaal mezelf, in verbinding met mezelf op het strand. De oneindigheid van de zee symboliseert de eb en vloed in ons leven, de zonnestralen op mijn gezicht laden me letterlijk op en het zand onder mijn voeten geeft me een gevoel van verbondenheid met de aarde.

Mijn zoektocht naar mijn eigen pad heeft het vuur en de passie in mij aangewakkerd om anderen te inspireren, motiveren en ondersteunen in hun eigen zoektocht. Ik geloof dat lichaam, geest en ziel met elkaar in verbinding staan en dat we ons volledige potentieel kunnen bereiken wanneer deze drie aspecten in balans zijn.

Wat is waar voor jou? Hoe goed ken jij jezelf? 
Download hier een gratis oefening om jezelf beter te leren kennen

Klik hier om te downloaden

"Als ik zélf verantwoordelijkheid kan nemen, heb ik het zélf in handen en hoef ik dit niet in handen van een ander te laten."

_edited.jpg
Kopie van karen de geest.png

Na jarenlang vast te hebben gezeten in de illusie van 'hoe een leven te leiden zoals het hoort', kwam ik erachter dat ik steeds weer tegen dezelfde muur aanliep.

 

Mijn scheiding was het grootste inzicht: als dit niet het sprookje is dat ik wilde, wat wil ik dan wel? Dit bracht me op het pad van zelfontwikkeling en bewustwording.

Het was een uitdagend pad waarbij ik leerde om verantwoordelijkheid te nemen voor mezelf en mijn eigen behoeften. In plaats van snel op mijn tenen getrapt te zijn en kritiek niet te verdragen, stond ik nu open voor feedback en leerde ik over mezelf en hoe ik kon groeien naar een betere versie van mezelf.

Elke keer dat ik een blokkade in mezelf bevrijdde, voelde ik dat er zoveel meer mogelijk was. Ik leerde dat het oké is om fouten te maken en dat ze er zijn om van te leren. Op mijn pad ontmoette ik talloze inspirerende mensen en gidsen die ik graag met je deel op mijn inspiratiepagina.

 

Mijn missie is om ook anderen te inspireren en motiveren met mijn verhaal. Want als ik het zelf kan, dan kan jij het ook. Ben jij klaar om jouw pad van bewustzijn en zelfontwikkeling te bewandelen? Laten we samen ontdekken wat er mogelijk is.

"The past has no power
over the present moment"
Eckhart Tolle

 

“Een retreat met Karen voert je mee op een zachte wolk van warmte, liefde en rust. Het is een prachtig cadeau aan jezelf, even weg van alles je batterijen opladen en je gevoel volgen (er is geen strakke planning, zalig!). Ik ging na het weekend in Peer terug naar huis met de steun van vrouwelijke energie, de kracht van affirmaties en een ver-licht gemoed. Wat zal dat dan niet aan zee zijn!"

 

 

- Dominique Mets, deelneemster retreat Peer

Alexa Young, CA

bottom of page